Tjenester

Vår brede kompetanse og lange erfaring som betongentreprenør, gjør oss til en naturlig samarbeidspartner.
Ved rene betongprosjekter, påtar vi oss gjerne totalentrepriser for utbygger. Dette sikrer at både framdrift, pris og kvalitet blir som avtalt.

I prosjekter som omfatter også tømrer- og andre fagområder, blir vi gjerne benyttet som underentreprenør på betongarbeidene.

Forskaling

Riktig forskaling er helt avgjørende for å oppnå krav til resultat og god prosjektøkonomi. Vi har bred erfaring innen forskaling, og kan skreddersy de optimale løsningene.Vi benytter avansert dataprogram for tegning og dimensjonering, og skreddersyr løsninger for alle behov. Våre dyktige forskalingssnekkere sørger for å gjøre jobben på en profesjonell og effektiv måte.

Gulvstøp

Vi påtar oss både små og store oppdrag innen gulvstøp, alt fra private boliger til store industribygg.Vi sørger for komplette gulv med alt nødvendig grunnarbeid som isolering, armering, støping og glatting. Resultatet er et maskinglattet gulv med høy kvalitet.

Armering

Armering er et eget fag som krever både faglig innsikt og bred kompetanse.Vi har lang erfaring både i å beregne og å utføre riktig armering, og sørger med det at alle lovpålagte forskrifter følges. Vi har egne jernbindere med lang erfaring i faget som sikrer et riktig resultat.

Gulvsliping

Vi har investert i nytt utstyr og har kompetanse til å slipe nye betonggulv og fornye gamle gulv.Det gir en glatt og polert overflate, samt at steinstrukturene kommer fram. Og ikke minst; det gir et tilnærmet vedlikeholdsfritt gulv.

Ved nye gulv i boligkomplekser, sørger vi for en overflate som avtalt – klar til å bli lagt parkett, fliser, linoleum eller tregolv.