Tjenester

Vår brede kompetanse og lange erfaring som betongentreprenør, gjør oss til en naturlig samarbeidspartner.
Betong er et spennende byggemateriale hvor mulighetene er mange. betong er et solid byggemateriale som har svært god levetid.

Vi påtar oss små som store prosjekter innen plasstøpt betongkonstruksjoner.

Ved rene betong prosjekter, påtar vi oss gjerne totalentrepriser for utbygger. Dette sikrer at både framdrift, pris og kvalitet blir som avtalt.

I prosjekter som omfatter også tømrer- og andre fagområder, blir vi gjerne benyttet som underentreprenør på betongarbeidene


Forskaling

Riktig forskaling er helt avgjørende for å oppnå krav til resultat og god prosjektøkonomi. Vi har bred erfaring innen forskaling, og kan skreddersy de optimale løsningene.Vi benytter avansert dataprogram for tegning og dimensjonering, og skreddersyr løsninger for alle behov. Våre dyktige forskalingssnekkere sørger for å gjøre jobben på en profesjonell og effektiv måte.

Armering

Armering er et eget fag som krever både faglig innsikt og bred kompetanse.Vi har lang erfaring både i å beregne og å utføre riktig armering, og sørger med det at alle lovpålagte forskrifter følges. Vi har egne jernbindere med lang erfaring i faget som sikrer et riktig resultat.

Støping

Vi påtar oss både små og store oppdrag innen støp, vi støper alt fra små fundamenter til store konstruksjoner over flere etasjer. Vi sørger for komplett resultat med alt nødvendig grunnarbeid som isolering, armering, støping som har svært god styrke, holdbarhet og levetid.